Про участь в урочистому зборі переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів і Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України для вручення стипендій Президента України у 2023 році

11 грудня 2023 року в залі засідань Вченої ради Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відбувся урочистий збір переможців Всеукраїнських
учнівських олімпіад з навчальних предметів і Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України для вручення стипендій Президента України у 2023 році.
Традиційно щороку стипендії Президента України отримують 150 переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та 120 переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України. Усі вони впродовж навчального року отримуватимуть щомісячну грошову стипендію.
Лауреатів стипендії Президента привітали Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий, президент Малої академії наук України Станіслав Довгий та інші почесні гості.
Цього разу 20 представників Харківщини стали стипендіатами Президента України. 16 з них мали змогу особисто бути присутніми на урочистостях.
Впевнені, що така вагома відзнака стимулюватиме юних дослідників продовжувати власний науковий шлях і в майбутньому зробити свій внесок у розвиток наукового потенціалу нашої країни.